Besøg vores nye el-showroom, og kom helt tæt på lige den detalje, der kan forvandle din indretning

Besøg vores nye el-showroom, og kom helt tæt på lige den detalje, der kan forvandle din indretning

Byggestrømstavler

En byggestrømstavle er så et sige en midlertidig eltavle, og den kaldes også for en byggepladstavle eller byggepladscentral. Vi anbefaler at du tager kontakt til din elektriker inden du bestiller en byggestrømstavle til dit byggeprojekt, så du får en der er korrekt dimensioneret i forhold til opgaven. Se udvalget herunder!

4 produkter
Viser 4 ud af 4 produkter
Produkter pr. side:306090

3 fordele ved din byggestrømstavle

Muliggør midlertidig strøm

Med en byggestrømstavle får du en midlertidig strømforsyning til de byggepladser, hvor der endnu ikke eksisterer en permanent strømforsyning. Det sikrer den elektricitet, der skal til for at drive byggepladsens maskiner, værktøjer og bekvemmeligheder.

Forhindrer strømforstyrrelser

Med en byggestrømstavle med byggestrøm slipper du for at hente strøm i en nærliggende permanent strømforsyning, som også forsyner private boliger, der kunne blive udsat for strømforstyrrelse, hvis strømmen skulle trækkes derfra.

Sikker strøm

Alle byggestrømstavler er udstyret med automatiske sikringer og afbrydere, så det elektriske kredsløb er beskyttet mod kortslutninger mv. Dette sørger for at holde sikkerheden i top på byggepladsen, så skader på udstyr og personel kan undgås.

  • 1

    Hvad er byggestrøm?

    Byggestrøm er den midlertidige strømforsyning, der er brug for på en byggeplads for at holde byggeriet i gang. Installationen sørger for strøm til forskellige elektriske apparater, maskiner, værktøj, belysning og eventuelle andre fornødenheder til anlægsarbejderne. Byggestrøm skal leveres gennem en leverandør og installeres af en autoriseret installatør, som sørger for de rette stik, kabler og ledninger til installationen.

  • 2

    Hvem betaler for byggestrøm?

    Den byggestrøm, der leveres til et givent byggeprojekt og løber igennem en byggestrømstavle, skal selvfølgelig betales ligesom al anden strøm. Som udgangspunkt er det altid bygherren, der betaler for byggestrøm til byggepladsen. Det vil typisk stå som en særskilt post, eventuelt sammen med vandforbruget. Hvis byggestrømmen skal betales af en anden part, f.eks. entreprenøren, er det noget, som skal aftales og indføres i kontrakten.