Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Nogle tilbud er bare lidt bedre end andre. Du finder vores allerbedste tilbud fra vores lagersalg lige her

Varmepumper

137 produkter
Sådan lægger du el-gulvvarme
Nemt & enkelt
Bosch Climate 6101i-SET 50 HE luft til luft varmepumpesæt, 5 kWBosch Climate 6101i-SET 50 HE luft til luft varmepumpesæt, 5 kW
2 varianter
Spar forbrug
Fås som pakke
Andersen Electric 9000 luft til luft varmepumpesæt, 3,4 kW
3 varianter
A+A++Produktdatablad
Fås som pakke
Varmepumpeskjuler i kompositplast, hvidVarmepumpeskjuler i kompositplast, hvid
2 varianter
Viser 30 ud af 137 produkter
Produkter pr. side:306090

3 fordele ved at installere varmepumpe

Økonomiske besparelser

Varmepumper er energieffektive, og du vil derfor opleve ganske store besparelser, hvis du f.eks. skifter fra almindelig elvarme eller gas til opvarmning ved hjælp af varmepumpe.

Bæredygtig opvarmning

Varmepumper giver dig en meget miljøvenlig opvarmning, idet den trækker på den vedvarende energi, der er i luften omkring os. Du kan altså varme boligen op med god samvittighed.

Enkel drift og vedligehold

Varmepumper udmærker sig ved at være nemme at passe og vedligeholde. Du bør få din varmepumpe igennem et serviceeftersyn en gang om året, men ellers passer maskineriet stort set sig selv.

  • 1

    Hvor stor skal min varmepumpe være?

    Hvor stor din varmepumpe skal være kommer selvsagt meget an på, hvor stort et område den skal opvarme; hvor godt isoleret din bolig er i forvejen og den type af faktorer. Et godt sted at kigge er på varmepumpens SCOP-værdi, der viser, hvor effektiv en varmepumpe er til at levere varme set over et helt år – jo højere SCOP-værdi, jo større effektivitet generelt. For en luft til luft-varmepumpe findes også en tommelfingerregel, der siger at en model på 6 kW typisk kan opvarme op til 140-150 m2.

  • 2

    Hvordan virker en varmepumpe?

    Grundprincippet bag varmepumper går ud på, at de trækker energi ud af luften (eller jorden) udenfor og overfører den til dit varmesystem indenfor. Du kan sagtens bruge din varmepumpe om vinteren også, da der altid vil være energi i luften. En ventilator – den såkaldte udedel – suger varmeenergien ud af luften, og varmepumpen leder den ind i huset, hvor den bidrager til husets opvarmning via enten en ventilerende indedel eller et vandbåret varmesystem.